til virksomheden der søger hjælp

Med erfaring indenfor flere brancher, vil vi på bedste vis lytte til dine behov og prøve at matche dig til med din næste medarbejder.

vi er her for at hjælpe

Lad os danne relationen, vores fælles rejse starter her. Vi mener bestemt det er relationerne, der er de stærkeste bånd. Derfor vil vi gerne lære dig og din virksomhed at kende!

tak for jer!

Vores arbejde kan vi se igennem de succes vi skaber. Derfor er vi taknemmelige for vores solide relationer med samarbejdspartnere og vikar.

Af hjertet TAK!

"Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Lala og vi har kun de bedste anbefalinger at give. Hendes service er hurtig og effektiv, og hun har altid leveret kompetente folk til vores virksomhed. Lala formår altid at matche vores specifikke behov og sikrer en problemfri arbejdsproces. Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet og kan varmt anbefale hende som samarbejdspartner."

Sebastian Kjærgaard Dohrmann - Formand Søren Knudsen A/S

  "Vi har benyttet WORKIP hen over sommer/efterår 2022. WORKIP arbejder målrettet efter at finde den rette person ud fra de behov vi har. Kommunikationen er i top og vi har kun roser omkring samarbejdet”

  Ejner Ryge Bøgild​ Freiberg Grusgrav A/S

   Send en forespørgsel

   Du er velkommen til at sende os en henvendelse med formularet nedenunder – vi glæder os til at høre fra dig!

   Henvend dig til os!

   Er du enten arbejdsgiver eller jobsøgende, vil vi gerne være behjælpelige hvis i søger arbejdskraft eller et job. Uanset varighed!

   Har du spørgsmål?

   Bliv kontaktet

   Du er velkommen til at sende os en henvendelse med formularet herunder – vi glæder os til at høre fra dig!